CS Computer Systems

Tvrtka CS Computer Systems osnovana je 1. rujna 1989. godine i ta nas činjenica svrstava u red dugovječnijih informatičkih tvrtki na ovim prostorima.

U punih 33 godine rada tvrtka CS je izgradila poziciju jednog od vodećih sistem integratora na našem tržištu. Zapošljavamo nešto više od 150 ljudi i imamo godišnji prihod od oko 140 milijuna kuna. Jedna smo od prvih hrvatskih tvrtki uopće čije je poslovanje usklađeno i certificirano prema ISO 9001 standardu, a 2006. godine postali smo prva tvrtka u Hrvatskoj s najšire priznatim certifikatom za informacijsku sigurnost u svijetu, ISO27001.

CS Computer Systems pruža integrirane informacijske usluge kojima pokriva sve segmente tržišta informacijskih, sistemskih i komunikacijskih tehnologija. Pritom analiziramo poslovne potrebe naših klijenata te projektiramo, održavamo i nadograđujemo informacijska rješenja koja će im pomoći pri ostvarenju poslovnih ciljeva i stvaranju konkurentnih poslovnih prednosti.

U osmišljavanju naših rješenja osim na vlastite snage oslanjamo se na tehnologije vrhunskih svjetskih brandova u ICT industriji. Direktne poslovne i partnerske veze imamo sa gotovo svim svjetskim proizvođačima informatičkih tehnologija, s pojedinim vendorima i dulje od dva desetljeća. Neki od naših vendora su Cisco Systems, Hewlett Packard, IBM, Oracle, Microsoft Corporation, Avid Technology, CheckPoint, FireEye, RSA Security, TrendMicro, VMware, Forcepoint i mnogi drugi.

Naša vizija je biti široko prepoznati kao ICT sistem integratorska tvrtka s regionalnom reputacijom davatelja usluga u domeni poslovno informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

CS Computer Systems

Rješenja

Audio i video streaming rješenja

Zahvaljujući dugom iskustvu u produkciji i multimediji, CS danas nudi sveobuhvatan spektar usluga projektiranja, implementacije i održavanja sustava za streaming audio i video sadržaja.

Komunikacijska rješenja

U suradnji s partnerima nudimo razna komunikacijska IT rješenja, od malih lokalnih mreža do velikih distribuiranih mrežnih infrastruktura i njihovog održavanja.

Broadcast i multimedijalna rješenja

CS Computer Systems nudi mnoga rješenja posvećena svim aspektima profesionalne medijske produkcije i emitiranja sadržaja, zajedno s projektiranjem i implementacijom pripadajuće infrastrukture.

Sigurnosna rješenja

Naša tvrtka bavi se svim aspektima tehnološke sigurnosti – od organizacijske sigurnosti, preko procjene i upravljanja rizikom, do tehničke sigurnosti i zaštite podataka.

CRM rješenja

Zajedno s našim partnerom Oracle-om i koristeći sveobuhvatne CRM i CX platforme možemo vam pomoći u unaprjeđenju vaše uspješnosti na području višekanalnog marketinga, prodaje i podrške.

Sistemska i datacentar rješenja

Naša tvrtka nudi sistemska i infrastrukturalna rješenja te sustave pohrane podataka, bilo kao nezavisna rješenja ili u sklopu drugih projekata. Na ovom području surađujemo s mnogim svjetski uglednim imenima.

Strategija

Naša strategija je ulaganje vlastitog vremena, želje za napretkom, znanja i kapitala u stalni rast ukupnog kapaciteta i sposobnosti tvrtke. To nam pak omogućava ispunjenje, za nas, tri podjednako važna cilja:

 

  • Biti sposobni našem klijentu donijeti dodanu vrijednost, inovaciju i konkurentnost u poslovanju.
  • Osigurati stabilnost i rast tvrtke kao i stalno širenje portfelja znanja i usluga koje pružamo.
  • Našim djelatnicima, koji su temeljna vrijednost tvrtke, osigurati radnu okolinu koja će za njih biti ugodna te im omogućavati profesionalni i osobni napredak u karijeri Vjerujemo da na ovaj način pridonosimo rastu i stabilnosti cjelokupnog gospodarskog sustava Republike Hrvatske.

CS u brojkama

0

godine rada

0

zaposlenika

0

milijuna kuna godišnjeg prihoda (cca)

0

u RH sa svjetski priznatim certifikatom ISO27001

Želite više saznati o nama?

Skip to content