Partneri

Pomoću CEKOM-a za kibernetičku sigurnost, partneri će na projektu udruživanjem zajedničkih istraživačko-razvojnih kapaciteta i provodeći kolaborativna industrijska istraživanja i eksperimentalni razvoj razviti prototip sigurnosnog sustava kao skup metodologija, alata i usluga primjenjivih u području aktivnog upravljanja kibernetičkom sigurnošću upravljačkih sustava.

Partneri su kako iz industrije (CS Computer Systems d.o.o., Končar KET d.d. i HOPS d.o.o.) tako i iz akademske, odnosno znanstveno-istraživačke zajednice (FER i CERT) što će osigurati sveobuhvatan pristup istraživanju i razvoju, pokrivajući problematiku sigurnosti upravljačkih sustava iz svih perspektiva.

S obzirom da svi navedeni partneri imaju bogato iskustvo i istraživačke kapacitete na području upravljačkih sustava i na području kibernetičke sigurnosti, zajedničkim udruživanjem postići ćemo sinergijski učinak koji će se odraziti u obliku visoko inovativnog rješenja na globalnom tržištu.

CS Computer Systems

CS Computer Systems

Prečko 1A, 10110 Zagreb
CS Computer Systems d.o.o. pruža integrirane informacijske usluge kojima pokriva sve segmente tržišta informacijskih, sistemskih i komunikacijskih tehnologija.
Končar KET

Končar KET

Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb
Končar - Inženjering za energetiku i transport d.d.
HOPS

HOPS

Kupska 4, 10000 Zagreb
Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o.
FER

FER

Unska 3, 10000 Zagreb
Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilište u Zagrebu.
CERT

CERT

Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb
CARNET, Odjel za Nacionalni CERT.
Skip to content